HROffice Recruitment voor een optimale candidate experience

Bespaar tijd en geld met recruitment software

Maak het recruitmentproces makkelijker met onze recruitment software HROffice. Deze software maakt het mogelijk om bijna het hele werving- en selectieproces te automatiseren en geeft alle processen weer in een duidelijk overzicht. HROffice Recruitment (ATS) is een modulair talent acquistion platform afgestemd op de werkprocessen van jouw organisatie en afgestemd op de doelgroep. HROffice zorgt voor de beste candidate experience en de beste kansen om toptalent aan te trekken. Met deze ‘alles in één recruitment software’ bespaar je een hoop tijd. HROffice is modulair opgebouwd en makkelijk in gebruik. Het realtime dashboard geeft een duidelijk overzicht van alle openstaande vacatures; zo kun je efficiënt werken. Wij geven je graag vrijblijvend een live demo van HROffice Recruitment.

Dit maakt HROffice Recruitment software uniek!

Simpel in gebruik

Recruitment software waarmee je sneller werkt, betere kandidaten werft en een optimale candidate experience realiseert.

Modulair recruitment tool

De recruitment software is simpel uit te breiden. Wil je een referral tool of een mobiliteit tool; dit kan snel en simpel geactiveerd worden.

Predictive Jobposting Tool

Realtime werving! In een paar klikken jouw wervingscampagne op meerdere jobboards of social media. 

HRoffice

HROffice is de stoftware partner voor al je recruitment- en hr vraagstukken. Beheer je gehele recruitmentproces met ons eenvoudig te koppelen Applicant Tracking System (ATS). Daarnaast bieden wij een interactieve referral recruitment tool en hebben dé oplossing in huis voor het stimuleren van de carrière ontwikkelingen van je medewerkers via ons interne mobiliteit tool ‘Mobility’. Een effectieve personeelsplanning garanderen wij je met onze ‘Workforce Management’ oplossing. Maar wij bieden nog meer recruitment- en hr (software) oplossingen. Klik in het menu op ‘oplossingen’ en bekijk onze diensten. 

Wie wij zijn

Adver-Online Group is een toonaangevende business partner voor al je recruitment- en HR vraagstukken. Adver-Online Group werkt vanuit drie labels AdverOnline, AdverStrategy en HROffice. Wij zijn toonaangevend in de wereld van het werk. Wij durven te innoveren, pionieren en blijven ons ontwikkelen. We delen onze kennis en expertise. Wij weten welke veranderingen er plaatsvinden in ‘de wereld van werk’ en bieden passende oplossingen voor een efficiënt recruitment- en HR proces. Wij verbeteren en passen onze innovatieve (technologische) oplossingen en diensten hierop aan. Gebaseerd op onze 20 jaar aan kennis en ervaring van de arbeidsmarkt. 

Wij bieden predictive jobposting

Ons talent acquistion platform biedt meer! Maak gratis gebruik van onze predictive jobposting tool en vindt de meest relevante wervingskanalen om vacatures te promoten en het beste talent aan te trekken zonder verspilling van het budget.

  • Ontdek mediakanalen
  • Laat data de juiste mediamix bepalen
  • Voorspel het aantal sollicitanten
  • Start realtime je wervingscampagne

Altijd en overal in contact met kandidaten

Je interacties met kandidaten vinden nooit allemaal op één locatie plaats, dus je zou ook niet gedwongen moeten worden om op één plaats te werken. HROffice Recruitment werkt op elk mobiel apparaat, dus jij kunt op elk moment op elk device kandidaatrecords bekijken en bewerken, notities maken en gegevens over plaatsingen inzien. Voer direct na je kandidaatgesprek de gegevens in je recruitment software in, zodat geen detail je ontgaat.