Maak van je medewerkers ambassadeurs met de HROffice Referral Tool

Eén van de meest populaire én effectieve wervingsstrategieën van dit moment is Referral Recruitment. Deze wervingsstrategie draagt niet alleen bij aan het vinden van geschikte kandidaten, maar versterkt ook het employer brand van je organisatie. Het begint met het enthousiasmeren van je medewerkers om potentiële kandidaten aan te dragen voor openstaande vacatures. Dit kan via verschillende kanalen, zoals persoonlijke netwerken, sociale media of via specifieke tools zoals de HROffice Referral Tool. Deze app is ontwikkeld om het maximale te halen uit referrals voor openstaande vacatures, zonder extra administratieve lasten voor jouw hr-team. Gebruikers van de Referral Tool zijn enthousiast over het gemak en de mogelijkheden van de app. Medewerkers hebben zo altijd inzicht in de status van de door hen aangedragen kandidaten én in hun beloning!

Klantcases

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Vast onderdeel van ons wervingsproces

Klant: Kaemingk

Kaemingk logo

Onze organisatie was een van de eerste gebruikers van de HROffice Referral Tool. Ons doel was om het netwerk van onze ruim 500 collega’s optimaal in te zetten voor onze werving. Sindsdien hebben we 10 vacatures succesvol ingevuld via de Referral Tool, dat is ruim 30% van alle vacatures in 2022.

Dankzij de naadloze integratie met ons HROffice Recruitment ATS (Applicant Tracking System) is de Referral Tool zeer gebruiksvriendelijk. Hoewel we al eerder werkten met beloningen voor het aanbrengen van nieuwe medewerkers, is het met de Referral Tool nu een vast onderdeel van onze wervingsstrategie geworden. Collega’s reageren positief op de app. In 2023 hadden we meer dan 90 collega-ambassadeurs voor ons wervingsproces. 

Klaar om met HROffice Referral Tool te starten?

Plan een demo of neem contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies.