Onboarding & Pre-boarding

Maak van je nieuwe medewerker een ambassadeur

In samenwerking met Appical biedt HROffice een onboarding programma. Maak betrokken en bevlogen ambassadeurs van jouw nieuwe medewerkers.

Klanten

Start met inwerken vóór de eerste werkdag

Hoe voorkom je dat je nieuwe collega alweer vertrekt voordat hij begint? Met pre-boarding. Samen met jou creëren wij een online pre-boardingprogramma. In samenwerking met Appical leveren we de techniek en een mobiele app (iOS of Android). Samen bepalen we de content voor je pre-boardingapp. Zet bijvoorbeeld video’s, checklists, quizzen, opdrachten of virtual reality in. Met pre-boarding bied je jouw nieuwe werknemer een interactief inwerktraject aan en voorkom je dat hij of zij tussentijds afhaakt.

Een vliegende start

Voordelen Onboarding

Op maat

Ga verder dan inwerken; creëer een digitale beleving

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Zorg daarom voor een succesvolle start van jouw nieuwe medewerkers middels een online inwerkprogramma.

Interactief

Combineer games, video en Augmented Reality

Jij bepaalt het interactieve inwerktraject: Video’s, woordenboeken, checklists, quizzen of virtual reality; het is allemaal mogelijk!

Hoe positioneer je via Employer Value

Overzicht

Monitor vorderingen van medewerkers en stuur bij

In de gebruikersstatistieken kan je gemakkelijk de prestaties van jouw nieuwe medewerkers bekijken en eenvoudig wijzigingen aanbrengen

Blueprints

Gebruik bestaande onboarding blueprints voor een succesformule

De blueprints zijn ontwikkelt op basis van onze beste cases, waardoor jij ook eenvoudig succes kan behalen en veel tijd en geld kan besparen.

Pre-boarding

Start met inwerken vóór de 1e werkdag

Samen met jou creëren wij een online pre-boardingprogramma. Adver-Online & Appical leveren de techniek en een mobiele app (iOS of Android). Van video’s, quizzen, opdrachten of virtual reality wij bieden het allemaal aan in onze pre-boarding. 

Automatiseer de Onboarding app met HROffice Recruitment

Een verbluffende eerste indruk, daar ga jij voor zorgen met Onboarding. Wij werken samen met Appical om voor jou de beste applicatie te kunnen realiseren. Het voordeel van Onboarding is dat de applicatie gemakkelijk te koppelen is met ons ATS-systeem. Maak je geen gebruik van HROffice Recruitment? Ook dan is het mogelijk om HROffice Onboarding te koppelen met jouw eigen ATS systeem. Zo zorg je ervoor dat de gebruikersdata veilig bewaard worden. 

Klaar om met onboarding te starten?

Plan een demo of neem contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies.

Workforce Management

Vergroot de effectiviteit van jouw personeelsplanning

Offboarding

Breng de employee journey tot een perfect einde