HROffice Campaigns

Bereik jouw ideale kandidaat

Vind de meest relevante mediakanalen vanuit je ATS om vacatures te promoten en het beste talent aan te trekken zonder verspilling van budget.

Lancering HRO Campaigns

makkelijk, snel en direct

Voordelen van een data gedreven mediastrategie

Ontdek mediakanalen

Ontdek mediakanalen

Krijg zicht op alle belangrijke mediakanalen

Onze tooling geeft je inzicht in de performance van 350 nieuwe en bekende mediakanalen. Zo post je vanuit één centraal dashboard je vacatures naar de best passende kanalen.

Bepaal de juiste mediamix

Laat technologie de beste mediamix voor je samenstellen

Gebaseerd op data uit de markt houd je zelf de controle in handen. Selecteer de gewenste kanalen en zet jouw vacatures uit. 

Selecteer mediakanalen

Voorspel het aantal sollicitanten

Promoot vacatures waar het ertoe doet

Vind de meest relevante kanalen om vacatures te promoten en het beste talent aan te trekken zonder verspilling van budget.

Klanten

Klaar om met HROffice Campaigns te starten?

Plan een vrijblijvende demo, bij jou op locatie of online. Zo krijg je een goede indruk van de voordelen die HROffice Campaigns voor jouw organisatie kan opleveren. Vul het contactformulier in of  +31 (0)23 553 0359We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. 

HROffice Recruitment ATS

Wie wij zijn

HROffice is onderdeel van de Adver-Online Group, de one-stop-company voor succesvol recruitment.

Met een unieke mix van employer branding, jobmarketing en hr-software oplossingen bieden wij strategie, aansprekende campagnes, services & diensten om meer uit je arbeidsmarktstrategie te halen. Wij helpen je met een sterk employer brand, slimme jobmarketing en leveren meetbare resultaten. Ook ondersteunt Adver-Online Group je met hr-software oplossingen die jouw organisatie succesvol en uniek maakt. Die je organisatie helpt te groeien en kandidaten te bereiken die anderen missen. Adver-Online Group heeft alle expertise onder één dak.

HROffice Werken-bij websites

Waar de perfecte employer branding begint

HROffice Recruitment

Een innovatief ATS-systeem voor de beste candidate experience