Werken-bij websites

Waar de perfecte employer branding begint

Met een eigen ‘Google for Jobs-proof’ Werken-bij website van HROffice breng je gemakkelijk de juiste informatie bij de kandidaat. Zo vind je veel sneller de perfecte match.

Voordelen Werken-bij websites

Vertel je verhaal aan een kandidaat op een eigen werken-bij website. Een goede kennismaking is de basis voor een perfecte match. Op deze manier zorg je niet alleen voor een optimaal recruitmentproces, maar bewaak je ook de uitstraling en cultuur van je organisatie. Door eenduidig naar buiten te treden, kom je als werkgever en merk sterk en consistent over. Zo vergroot je de kansen op het vinden van geschikte kandidaten voor jouw organisatie.

0 K+
Werken-bij websites gemaakt
0 M+
Kandidaten verwerkt
0 %
Verhoging van de sollicitaties

trek toptalent aan met een 'Google for Jobs' Werken-bij website

Functionaliteiten Werken-bij websites

Maatwerk vacaturepagina’s tot Werken-bij websites

Elk bedrijf is uniek en heeft eigen behoeftes rondom recruitment. Daarom biedt HROffice diverse Werken-bij websites oplossingen, passend bij elke situatie. Maak bijvoorbeeld gebruik van een mobielvriendelijke basis Werken-bij website, oftewel een vacaturepagina. Naast vacatures ook content delen over je organisatie? Dan past een premium Werken-bij website beter bij jouw wensen. Liever ook kunnen bloggen, testimonials plaatsen of andere specifieke wensen? Dan is een maatwerk enterprise Werken-bij website wat je zoekt. Voor welke Werken-bij oplossing je ook kiest, alle HROffice platformen zijn Google for Jobs-proof.

Werken-bij websites bij bedrijven

Aanbevolen Werken-bij websites artikelen:

Klaar om met een Werken-bij-website te starten?

Plan een demo of neem contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies.

Recruitment

Een innovatief ATS-systeem voor de beste candidate experience.

Contracts

Stel eenvoudig en rechtsgeldig digitale contracten op.