Over ons

Boost your business through technology

HROffice is dé hr-software tak binnen de one-stop-company Adver-Online Group oftewel jouw software partner voor al je recruitment- en hr vraagstukken. Beheer je gehele recruitmentproces met ons eenvoudig te koppelen modulaire talent acquisition platform (ATS). Daarnaast bieden wij een interactieve Referral Recruitment Tool en hebben dé oplossing in huis voor het stimuleren van de carrière ontwikkeling van je medewerkers via ons interne mobiliteit tool ‘Mobility’. Een effectief personeelsplanning garanderen wij je met onze ‘Workforce Management’ oplossing.

HROffice is de one-stop-software-solution voor de HR- en recruitmentbranche. In Nederland zijn wij een gewaardeerde HR software organisatie met specifieke oplossingen voor de HR- en recruitment branche. Wij bouwen slimme online tools die het werk leuker en makkelijker maken. Wij zijn een stabiele organisatie met een brede (hr) expertise die elk jaar groeit in omvang. Onze kracht ligt in het snel schakelen met onze opdrachtgevers. Wij werken graag samen als partners, waarbij ieder zijn kennis en ervaring inzet om tot nog betere en slimmere hr- en recruitment oplossingen te komen.

Adver-Online Group maakt serieus werk van meer diversiteit en inclusie op haar werkvloer en heeft daarom de Charter Diversiteit getekend. Met deze ondertekening van het Charter Diversiteit zegt Adver-Online Group toe een effectief diversiteitsbeleid te bevorderen.

De zekerheden van HROffice

HROffice doet er alles aan om klanten 100% tevreden te stellen. Dat doen we door eigen applicaties – én applicaties van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar te verbinden zodat er een gestroomlijnd HR proces ontstaat. Dat doen we niet alleen, we garanderen het ook met onze zekerheden.

overons-meeting

SaaS Systeem

Kies alleen de applicaties die jij nodig hebt. Jouw systeem is volledig online en daardoor altijd en overal bereikbaar.

Data inzichten

Weten hoe bijvoorbeeld de cost per hire kan dalen? Wij zorgen voor de juiste inzichten en geven advies middels Power BI.

Gebruiksvriendelijk

Applicaties van HROffice worden zo snel mogelijk geïmplementeerd. Zo profiteren  gebruikers direct van de voordelen.

Persoonlijke support

Onze service gaat net een stapje verder. Ongeacht welke HR applicatie je gebruikt, je kunt altijd rekenen op persoonlijke support.

Onze partners

Ons team

HROffice groeit! Daarom zoeken wij regelmatig talentvolle nieuwe collega’s. De groei die wij hebben doorgemaakt is het gevolg van de ambitie van onze mensen. Van iedereen die bij ons aan de slag gaat verwachten wij dat zij denken in kansen en meebouwen aan de organisatie.

Onze locaties

Ontdek HROffice

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op voor gratis en vrijblijvend advies