Over ons

Optimaliseer je HR-proces met onze slimme recruitment software

HROffice is de one-stop-software-solution voor de HR- en recruitmentbranche. Door het gebruik van slimme, eenvoudig te koppelen en (HR) cloudtechnologie worden de juiste mensen duurzaam en kostenefficiënt ingezet. Zo kun jij je op de groei van je bedrijf richten. Of het nu gaat om het vinden van nieuw talent met behulp van uitgekiende recruitment campagnes, recruitment software, onboarding oplossingen of strategische personeelsplanning, HROffice biedt verschillende (technologische) oplossingen voor een naadloos en efficiënt HR-proces. We vertellen je er graag meer over!

De zekerheden van HROffice

HROffice doet er alles aan om klanten 100% tevreden te stellen. Dat doen we door eigen apps – én tools van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar te verbinden zodat een gestroomlijnd HR- proces ontstaat. Dat doen we niet alleen, we garanderen het ook met onze zekerheden.

overons-meeting

SaaS Systeem

Kies alleen de apps die jij nodig hebt. Jouw systeem is volledig online en daardoor altijd en overal bereikbaar.

Data inzichten

Weten hoe bijvoorbeeld de cost per hire kan dalen? Wij zorgen voor de juiste inzichten en geven advies middels Power BI.

Gebruiksvriendelijk

Apps van HROffice worden zo snel mogelijk geïmplementeerd. Zo profiteren  gebruikers direct van de voordelen.

Persoonlijke support

Onze service gaat net een stapje verder. Welke HR-app je ook gebruikt, je kunt altijd rekenen op onze persoonlijke support.

Onze partners

Ons team

HROffice groeit! Daarom zoeken wij regelmatig talentvolle nieuwe collega’s. De groei die wij doormaken is het gevolg van de ambitie van onze mensen. Van iedereen die bij ons aan de slag gaat, verwachten wij dat zij denken in kansen en meebouwen aan onze toffe organisatie.

Adver-Online Group maakt serieus werk van meer diversiteit en inclusie op haar werkvloer en heeft daarom de Charter Diversiteit getekend. Met deze ondertekening van het Charter Diversiteit zegt Adver-Online Group toe een effectief diversiteitsbeleid te bevorderen.

Contact

Wie wij zijn

HROffice is onderdeel van de Adver-Online Group, de one-stop-company voor succesvol recruitment.

Met een unieke mix van employer branding, jobmarketing en hr-software oplossingen bieden wij strategie, aansprekende campagnes, services & diensten om meer uit je arbeidsmarktstrategie te halen. Wij helpen je met een sterk employer brand, slimme jobmarketing en leveren meetbare resultaten. Ook ondersteunt Adver-Online Group je met hr-software oplossingen die jouw organisatie succesvol en uniek maakt. Die je organisatie helpt te groeien en kandidaten te bereiken die anderen missen. Adver-Online Group heeft alle expertise onder één dak.