Over ons

Boost your business through technology

HROffice is de software development tak van Adver-Online. Wij ontwikkelen goed ontworpen en makkelijk te gebruiken HR-applicaties. Deze besparen je niet alleen tijd en geld, maar verlagen ook de foutgevoeligheid binnen het HR-proces. Dit doen wij door onze eigen – én applicaties van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar te verbinden. Bekijk hoe wij dit realiseren via MVO.

De zekerheden van HROffice

HROffice doet er alles aan om klanten 100% tevreden te stellen. Dat doen we door eigen applicaties – én applicaties van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar te verbinden zodat er een gestroomlijnd HR proces ontstaat. Dat doen we niet alleen, we garanderen het ook met onze zekerheden.

overons-meeting

SaaS Systeem

Kies alleen de applicaties die jij nodig hebt. Jouw systeem is volledig online en daardoor altijd en overal bereikbaar.

Data inzichten

Weten hoe bijvoorbeeld de cost per hire kan dalen? Wij zorgen voor de juiste inzichten en geven advies middels Power BI.

Gebruiksvriendelijk

Applicaties van HROffice worden zo snel mogelijk geïmplementeerd. Zo profiteren  gebruikers direct van de voordelen.

Persoonlijke support

Onze service gaat net een stapje verder. Ongeacht welke HR applicatie je gebruikt, je kunt altijd rekenen op persoonlijke support.

Onze partners

Ons team

HROffice groeit! Daarom zoeken wij regelmatig talentvolle nieuwe collega’s. De groei die wij hebben doorgemaakt is het gevolg van de ambitie van onze mensen. Van iedereen die bij ons aan de slag gaat verwachten wij dat zij denken in kansen en meebouwen aan de organisatie.

Onze locaties

Ontdek HROffice

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op voor gratis en vrijblijvend advies