Over ons

Boost your business through technology

HROffice is de one-stop-software-solution voor de HR- en recruitmentbranche. Door het gebruik van slimme, eenvoudig te koppelen en gebruiken (HR) SaaS technologie worden de juiste mensen duurzaam en kostenefficiënt ingezet. Zo kun jij je op de groei van je bedrijf richten. Of het nu gaat om het vinden van nieuw talent met behulp van uitgekiende recruitment campagnes, recruitment software, onboarding oplossingen of strategische personeelsplanning, HROffice biedt met door verschillende (technologische) oplossingen voor een naadloos en efficiënt HR-proces.

De zekerheden van HROffice

HROffice doet er alles aan om klanten 100% tevreden te stellen. Dat doen we door eigen applicaties – én applicaties van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar te verbinden zodat er een gestroomlijnd HR proces ontstaat. Dat doen we niet alleen, we garanderen het ook met onze zekerheden.

overons-meeting

SaaS Systeem

Kies alleen de applicaties die jij nodig hebt. Jouw systeem is volledig online en daardoor altijd en overal bereikbaar.

Data inzichten

Weten hoe bijvoorbeeld de cost per hire kan dalen? Wij zorgen voor de juiste inzichten en geven advies middels Power BI.

Gebruiksvriendelijk

Applicaties van HROffice worden zo snel mogelijk geïmplementeerd. Zo profiteren  gebruikers direct van de voordelen.

Persoonlijke support

Onze service gaat net een stapje verder. Ongeacht welke HR applicatie je gebruikt, je kunt altijd rekenen op persoonlijke support.

Onze partners

Ons team

HROffice groeit! Daarom zoeken wij regelmatig talentvolle nieuwe collega’s. De groei die wij hebben doorgemaakt is het gevolg van de ambitie van onze mensen. Van iedereen die bij ons aan de slag gaat verwachten wij dat zij denken in kansen en meebouwen aan de organisatie.

Adver-Online Group maakt serieus werk van meer diversiteit en inclusie op haar werkvloer en heeft daarom de Charter Diversiteit getekend. Met deze ondertekening van het Charter Diversiteit zegt Adver-Online Group toe een effectief diversiteitsbeleid te bevorderen.

Onze locaties