Bespaar tijd en geld met een ATS

Voor een optimale candidate experience

Maak het recruitmentproces makkelijker met onze recruitment software HROffice. Deze software maakt het mogelijk om bijna het hele werving- en selectieproces te automatiseren en geeft alle processen weer in een duidelijk overzicht. HROffice Recruitment (ATS) is een modulair talent acquistion platform afgestemd op de werkprocessen van jouw organisatie en afgestemd op de doelgroep. HROffice zorgt voor de beste candidate experience en de beste kansen om toptalent aan te trekken. Met deze ‘alles in één recruitment software’ bespaar je een hoop tijd. HROffice is modulair opgebouwd en makkelijk in gebruik. Het realtime dashboard geeft een duidelijk overzicht van alle openstaande vacatures; zo kun je efficiënt werken. Wij geven je graag vrijblijvend een demo van HROffice Recruitment.

Voordelen ATS

  • Meer overzicht in het recruitmentproces 
    Een centrale plek voor alle recruitmentactiviteiten waar je een goed overzicht hebt van de status en hier snel naar kunt handelen.
  • Minder handelingen en foutreductie 
    Door het gebruik van templates, systeem-alerts en bulk-acties kun je snel en effectief kandidaten behandelen en blijft de kans op fouten nihil.
  • Veilig werken en AVG proof  
    Het systeem toont CV’s in een beveiligde omgeving en kandidaten die niet meer in proces zitten worden automatisch verwijderd, zodat je voldoet aan de AVG wet- en regelgeving
Sneller invullen vacatures

Dit maakt HROffice Recruitment software uniek!

HROffice is de stoftware partner voor al je recruitment- en hr vraagstukken. Beheer je gehele recruitmentproces met ons eenvoudig te koppelen Applicant Tracking System (ATS). Daarnaast bieden wij een interactieve referral recruitment tool, werken-bij websites en hebben wij dé oplossing in huis voor het stimuleren van de carrière ontwikkelingen van je medewerkers via ons interne mobiliteit tool ‘Mobility’. Met onze digitaal ondertekenen tool, Contracts, organiseer je volledig je contractmanagement en met onze ‘Workforce Management’ oplossing garanderen wij je een effectieve personeelsplanning. Maar wij bieden nog meer recruitment- en hr (software) oplossingen. Wil je vrijblijvend advies, neem dan contact met ons

HROffice Connect

Wie wij zijn

HROffice is onderdeel van de Adver-Online Group, een toonaangevende business partner voor al je recruitment- en HR vraagstukken. Adver-Online Group werkt vanuit drie labels AdverOnline, AdverStrategy en HROffice. Wij zijn toonaangevend in de wereld van het werk. Wij durven te innoveren, pionieren en blijven ons ontwikkelen. We delen onze kennis en expertise. Wij weten welke veranderingen er plaatsvinden in ‘de wereld van werk’ en bieden passende oplossingen voor een efficiënt recruitment- en HR proces. Wij verbeteren en passen onze innovatieve (technologische) oplossingen en diensten hierop aan. Gebaseerd op onze 20 jaar aan kennis en ervaring van de arbeidsmarkt.