HROffice Recruitment

Bespaar tijd en geld met een recruitment ATS

Maak het werving & selectieproces makkelijker met onze recruitment software HROffice. Deze ATS oplossing maakt het mogelijk om bijna je hele recruitmentproces te automatiseren en geeft alle activiteiten weer in een duidelijk overzicht. Houd grip vanuit je één centraal systeem voor alle recruitmenttaken. Zo levert een Applicant Tracking System je tijd en geld op.

Bespaar tijd en geld met een ATS
Optimale candidate experience

Voor een optimale candidate experience

HROffice Recruitment ATS is een flexibel talent acquistion platform, volledig aanpasbaar aan jouw werkprocessen en doelgroep. Deze HR-oplossing garandeert een optimale candidate experience en verhoogt de kans om toptalent aan te trekken. Dankzij deze ‘alles-in-één recruitment software’ bespaar je tijd en moeite. HROffice is eenvoudig in gebruik; het realtime dashboard biedt je direct een duidelijk overzicht van alle openstaande vacatures. Dankzij HR automatisering en kandidatentracking kun je efficiënt werken. Ontdek zelf hoe HROffice Recruitment jouw dagelijkse vacaturebeheertaken makkelijker maakt. 

Voordelen ATS

Een ATS is dé centrale plek voor alle recruitmentactiviteiten, waar je een goed overzicht hebt van de status en hier snel naar kunt handelen.

Door het gebruik van templates, systeem-alerts en bulk-acties in je ATS kun je snel en effectief kandidaten behandelen en is de kans op fouten nihil.

HROffice Recruitment ATS toont cv’s in een beveiligde omgeving. Kandidaten die niet meer in het sollicitatieproces zitten worden automatisch verwijderd. Zo voldoe je altijd aan de AVG wet- en regelgeving in Nederland.

voordelen van een ATS

Dit maakt HROffice software uniek!

HROffice is dé software partner voor al jouw recruitment- en HR vraagstukken. Beheer je hele recruitmentproces met ons gebruiksvriendelijke én eenvoudig te koppelen Applicant Tracking System (ATS). Ontdek ook onze interactieve referral recruitment tool en op maat gemaakte werken-bij websites. Voor het stimuleren van de carrièreontwikkelingen van jouw medewerkers hebben wij de perfecte oplossing in huis met onze interne mobiliteit tool ‘Mobility’. Organiseer je contractmanagement volledig met onze digitaal ondertekenen tool Contracts. En met onze ‘Workforce Management’ oplossing garanderen wij je een efficiënte personeelsplanning. Ontdek zelf ons ruime aanbod aan recruitment- en hr (software) oplossingen. 

Wil je vrijblijvend advies? Vul onderstaand formulier of  +31 (0)23 553 0359

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

HROffice Recruitment ATS

Wie wij zijn

HROffice is onderdeel van de Adver-Online Group, de one-stop-company voor succesvol recruitment.

Met een unieke mix van employer branding, jobmarketing en hr-software oplossingen bieden wij strategie, aansprekende campagnes, services & diensten om meer uit je arbeidsmarktstrategie te halen. Wij helpen je met een sterk employer brand, slimme jobmarketing en leveren meetbare resultaten. Ook ondersteunt Adver-Online Group je met hr-software oplossingen die jouw organisatie succesvol en uniek maakt. Die je organisatie helpt te groeien en kandidaten te bereiken die anderen missen. Adver-Online Group heeft alle expertise onder één dak.