Interne Mobiliteit

Investeren in interne mobiliteit is een win-winsituatie

Investeren in interne mobiliteit is een win-winsituatie voor je bedrijf en je medewerkers. Het belangrijkste voordeel heeft te maken het tekort aan talent op de arbeidsmarkt. Zelfs tijdens de coronacrisis blijven heel wat profielen schaars en dus wordt het steeds moeilijker om nieuwe mensen van buiten te halen. Met de mobiliteitssoftware van HROffice kun je het mobiliteitsbeleid van je onderneming succesvol vormgeven, met als resultaat dat getalenteerde medewerkers beter kunnen doorstromen en zich voor langere tijd aan je organisatie binden. Je stimuleert met HROffice Mobility de carrière-ontwikkelingen van je medewerkers.

Klanten

Interne Mobiliteit

Voordelen Interne Mobiliteit

Behoud van personeel

Door je medewerkers alle kansen en mogelijkheden te bieden om intern door te groeien, zorg je dat ze minder snel opties bij andere werkgevers gaan verkennen. Dat is goed nieuws voor je retentiegraad.

Behoud van personeel
Employer Branding

Employer Branding

Je employer brand wordt sterker, want je medewerkers zien dat je een prioriteit maakt van hun ontwikkeling en groei. En dat leidt weer tot meer tevredenheid en betrokkenheid, een lager ziekteverzuim en minder verloop.

Sneller invullen vacatures

Het structureel investeren in de opleiding en groeikansen van je medewerkers zorgt voor een snelle(re) invulling van vacatures en dus voor meer flexibiliteit van je organisatie van binnenuit. Tevens bespaar je op kosten voor recruitment.

Sneller invullen vacatures
0 K+
Geplande uren
0 K+
Actieve gebruikers
0 K+
Verloonde uren
0 K+
Pushberichten

Klaar om met Interne Mobiliteit te starten?

Plan een demo of neem contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies.

Offboarding

Breng de employee journey tot een perfect einde

Connect

Verbind het volledige HR-proces van je organisatie