Zet jouw organisatie in de schijn-
werpers

Toon jouw unieke employer brand en onderscheid jezelf

Een werken-bij website zet de gehele organisatie inclusief het werkgeversmerk in de schijnwerpers; het is het middelpunt van je wervingsstrategie. Story-telling en achtergrondinformatie over afdelingen, werksfeer en voorwaarden geeft jouw doelgroep een positief beeld van de organisatie. Werkzoekenden kunnen eenvoudig zoeken, filteren en navigeren door de vacatures en zich aanmelden voor een (automatische) job-alert. HROffice maakt conversiegerichte werken-bij websites maar biedt daarnaast ook campagne website (one page) aan voor posities die een continue instroom nodig hebben. Al onze oplossingen bieden wij meertalig aan. Wij houden rekening met het recruitmentbudget en bieden daarom voor iedere organisatie een passende oplossing.

Voordelen Werken-bij website

 • Een frisse uitstraling en duidelijke opbouw
  Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het bouwen van inspirerende werken-bij websites. Door te meten (heatmapping) weten we wat een logische opbouw is voor de kandidaat.
 • Eenvoudig te managen
  Middels het meegeleverde Content Management Systeem is alle content eenvoudig aan te passen. Denk aan het toevoegen of wijzigen van extra pagina’s, teksten, afbeeldingen en video’s.
 • Slimme koppelingen
  Vacatures worden vanuit het recruitmentsysteem automatisch doorgeplaatst op de website in de juiste look & feel. Door de koppeling met Google Analytics krijg je beter inzicht in de kandidatenstromen.
 • Betere indexatie door zoekmachines als Google for jobs
 • Plek om je employer brand naar voren te laten komen
 • Koppeling met ATS
Employer Branding

Dit maakt HROffice Recruitment software uniek!

HROffice is de stoftware partner voor al je recruitment- en hr vraagstukken. Beheer je gehele recruitmentproces met ons eenvoudig te koppelen Applicant Tracking System (ATS). Daarnaast bieden wij een interactieve referral recruitment tool, werken-bij websites en hebben wij dé oplossing in huis voor het stimuleren van de carrière ontwikkelingen van je medewerkers via ons interne mobiliteit tool ‘Mobility’. Met onze digitaal onderekenen tool, Contracts, organiseer je volledig je contractmanagament en met onze ‘Workforce Managment’ oplossing garanderen wij je een effectieve personeelsplanning. Maar wij bieden nog meer recruitment- en hr (software) oplossingen. Wil je vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op.

HROffice Connect

Wie wij zijn

HROffice is onderdeel van de Adver-Online Group, een toonaangevende business partner voor al je recruitment- en HR vraagstukken. Adver-Online Group werkt vanuit drie labels AdverOnline, AdverStrategy en HROffice. Wij zijn toonaangevend in de wereld van het werk. Wij durven te innoveren, pionieren en blijven ons ontwikkelen. We delen onze kennis en expertise. Wij weten welke veranderingen er plaatsvinden in ‘de wereld van werk’ en bieden passende oplossingen voor een efficiënt recruitment- en HR proces. Wij verbeteren en passen onze innovatieve (technologische) oplossingen en diensten hierop aan. Gebaseerd op onze 20 jaar aan kennis en ervaring van de arbeidsmarkt.