Zet jouw organisatie in de schijnwerpers

Toon jouw unieke employer brand en onderscheid jezelf

Een werken-bij website zet de gehele organisatie inclusief het werkgeversmerk in de schijnwerpers. Het is het middelpunt van je wervingsstrategie. Storytelling en achtergrondinformatie over afdelingen, werksfeer en voorwaarden geven jouw doelgroep een positief en eerlijk beeld van de organisatie. Werkzoekenden kunnen eenvoudig zoeken, filteren en navigeren door de vacatures en zich aanmelden voor een (automatische) job-alert.

Beste werken-bij website op maat

HROffice realiseert conversiegerichte recruitment websites en vacaturepagina’s. Daarnaast maken we campagnewebsites (onepagers) voor posities die een continue instroom nodig hebben. Al onze careerwebsites zijn beschikbaar in meerdere talen. Omdat wij rekening houden met het recruitmentbudget, kunnen we voor elke organisatie een passende werken-bij oplossing bieden.

Met onze nieuwe vacatures-op-maat pagina kun je eenvoudig de USP’s van je vacature onder de aandacht brengen, door gebruik te maken van visuele componenten en storytelling in plaats van de traditionele lange vacaturetekst.

Voordelen HROffice Werken-bij website

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het bouwen van inspirerende werken-bij websites. Door te meten (heatmapping) weten we wat een logische opbouw is voor de kandidaat.

Via het meegeleverde Content Management Systeem is alle content eenvoudig aan te passen. Denk aan het toevoegen of wijzigen van extra pagina’s, teksten, afbeeldingen en video’s.

Vacatures worden vanuit het recruitmentsysteem automatisch doorgeplaatst op de website in de juiste look & feel. Door de koppeling met Google Analytics krijg je beter inzicht in de kandidatenstromen.

Gestructureerde gegevens en SEO-optimalisatie zorgen ervoor dat vacatures op onze werken-bij websites snel zichtbaar zijn in de  Google zoekresultaten. 

Versterk je werkgeversmerk door potentiële kandidaten een inkijkje te geven in je bedrijfscultuur. Zo trek je talent aan dat past bij jouw waarden en doelen.

Dankzij deze nieuwe layout kun je nu heel eenvoudig de USP’s  van je vacature onder de aandacht brengen, door gebruik te maken van visuele componenten en storytelling in plaats van de traditionele lange vacaturetekst.

Het overtypen van sollicitatieformulieren is voorgoed verleden tijd dankzij slimme koppelingen tussen de werken-bij site en ons ATS.

Werken-bij websites

Onze klanten

Dit maakt HROffice Recruitment software uniek!

HROffice is dé software partner voor al je recruitment- en HR vraagstukken. Beheer je hele recruitmentproces met ons gebruiksvriendelijke én eenvoudig te koppelen Applicant Tracking System (ATS). Ook bieden wij een interactieve referral recruitment tool, werken-bij websites en hebben wij dé oplossing in huis voor het stimuleren van de carrière ontwikkelingen van je medewerkers via ons interne mobiliteit tool ‘Mobility’. Met onze digitaal ondertekenen tool Contracts organiseer je volledig je contractmanagement en met onze ‘Workforce Management’ oplossing garanderen wij je een effectieve personeelsplanning. En wij bieden nog veel meer recruitment- en hr (software) oplossingen.

Wil je vrijblijvend advies? Vul het contactformulier in of  +31 (0)23 553 0359

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

HROffice Recruitment ATS

Wie wij zijn

HROffice is onderdeel van de Adver-Online Group, de one-stop-company voor succesvol recruitment.

Met een unieke mix van employer branding, jobmarketing en hr-software oplossingen bieden wij strategie, aansprekende campagnes, services & diensten om meer uit je arbeidsmarktstrategie te halen. Wij helpen je met een sterk employer brand, slimme jobmarketing en leveren meetbare resultaten. Ook ondersteunt Adver-Online Group je met hr-software oplossingen die jouw organisatie succesvol en uniek maakt. Die je organisatie helpt te groeien en kandidaten te bereiken die anderen missen. Adver-Online Group heeft alle expertise onder één dak.