-Webinar-

WhatsApp Smart Inbox

Voeg WhatsApp toe aan HROffice met Joboti. Met de WhatsApp Smart Inbox start je makkelijk WhatsApp gesprekken met kandidaten vanuit HROffice, ontvang je berichten en sla je direct elk gesprek op. Of gebruik de virtuele assistent in WhatsApp om kandidaten nog makkelijker te laten solliciteren via WhatsApp. Ontdek alle mogelijkheden van Joboti in HROffice.

Tijdens dit gratis webinar zullen wij je alles vertellen over de nieuwe WhatsApp integratie in HROffice en hoe je met deze tool je communicatie met kandidaten kunt bevorderen.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Smart Inbox
  • WhatsApp solliciteren
  • Chatbot
 

Datum: 24 en 29 november om 10:00 uur – geef je keuze aan wanneer het jou het best uitkomt

Sprekers: Luuk van Neerven & Robert van Roode

Na afloop van het webinar krijg je de opname via de mail toegestuurd.

 

Robert van Roode

Business Unit Manager HROffice

Luuk van Neerven

Founder & CEO Joboti

logo_HRO_FC
Joboti-370x165-002 (1)

Dit maakt HROffice Recruitment software uniek!

HROffice is de stoftware partner voor al je recruitment- en hr vraagstukken. Beheer je gehele recruitmentproces met ons eenvoudig te koppelen Applicant Tracking System (ATS). Daarnaast bieden wij een interactieve referral recruitment tool, werken-bij websites en hebben wij dé oplossing in huis voor het stimuleren van de carrière ontwikkelingen van je medewerkers via ons interne mobiliteit tool ‘Mobility’. Met onze digitaal onderekenen tool, Contracts, organiseer je volledig je contractmanagament en met onze ‘Workforce Managment’ oplossing garanderen wij je een effectieve personeelsplanning. Maar wij bieden nog meer recruitment- en hr (software) oplossingen. Wil je vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op.

Wie wij zijn

HROffice is onderdeel van de Adver-Online Group, een toonaangevende business partner voor al je recruitment- en HR vraagstukken. Adver-Online Group werkt vanuit drie labels AdverOnline, AdverStrategy en HROffice. Wij zijn toonaangevend in de wereld van het werk. Wij durven te innoveren, pionieren en blijven ons ontwikkelen. We delen onze kennis en expertise. Wij weten welke veranderingen er plaatsvinden in ‘de wereld van werk’ en bieden passende oplossingen voor een efficiënt recruitment- en HR proces. Wij verbeteren en passen onze innovatieve (technologische) oplossingen en diensten hierop aan. Gebaseerd op onze 20 jaar aan kennis en ervaring van de arbeidsmarkt.