Whitepaper

Ben jij klaar voor Google for Jobs?

Google for Jobs is op 25 augustus officieel gelanceerd in Nederland. Door de functionaliteit van Google zijn je vacatures direct vindbaar. Anderhalf jaar na aankondiging stond opeens het recruitment & HR-landschap op zijn kop. Weet jij hoe je jouw vacatures zichtbaar krijgt in Google for Jobs? Want met een marktaandeel van 95% in Nederland heeft Google zich direct in de markt gevestigd.

LinkedIn, Monsterboard, Jobbird, Indeed en alle andere jobboards, ze krijgen het er warm van. Want van het één op het andere moment klopt een enorme concurrent op de deur. Weet jij al welke toekomstige impact dit gaat hebben op werving en selectie? 

Ben jij klaar voor Google for Jobs?

Maak jouw vacatures "Google for Jobs Proof"

Nooit werden vacatures sneller gevonden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Indeed & Google for Jobs

Indeed heeft er een concurrent bijgekregen. En ook zeker niet de kleinste. Met de aanwezigheid van Google in Nederland is Google for Jobs direct het eerste aanspreekpunt tussen kandidaat en werkgever. Geen Indeed of  jobboards meer nodig, als je weet welke regels Google hanteert. Deze regels bepalen de zichtbaarheid van jouw vacature en of deze door Google überhaupt gevonden kan worden.

Google for Jobs staat door middel van 12 pijlers. Weet jij beter te voldoen aan deze pijlers dan andere werkgevers? Dan is het aannemelijk dat je boven de vacatures van andere werkgevers komt te staan. Wil jij weten hoe je jouw vacatures optimaliseert voor Google for Jobs? Download onze whitepaper.

Zoek je nog meer informatie over Google for Jobs? Of Wil je echt de “war for talent” aangaan op de arbeidsmarkt. Wij leggen je uit hoe je met Job Search Experience echt het verschil kan maken voor het binnenhalen van talent op de arbeidsmarkt.