hro-feestdagendrukte-in-de-retail

Feestdagendrukte in de retail? Start vandaag nog met werven

Verwacht je een personeelstekort voor de feestdagen? Maak dan nu een proefaccount aan bij HROffice en start vandaag nog met het werven van nieuw personeel! 

De feestdagen staan alweer voor de deur

Tijd voor winkeliers in de retail om na te denken over extra personeel tijdens de feestdagendrukte. Want hoe regel je dit eenvoudig? En hoe zorg je ervoor dat je zoektocht zo efficiënt mogelijk verloopt? Lees snel verder want HROffice heeft de oplossing.

Voor de retailbranche zijn de maanden november en december de drukste van het jaar. In november zorgen Black Friday en Sinterklaas voor een flinke toename aan winkelend publiek. En december wordt nog drukker vanwege -last-minute- kerstinkopen en mensen die lekker gaan winkelen tijdens de vrije feestdagen.

In de huidige arbeidsmarkt is het vinden van personeel een uitdaging. Dat geldt ook voor retail-zaken. Begin je pas op het laatste moment met het zoeken van extra personeel? Dan levert de zoektocht je veel meer stress op dan wanneer je daar op tijd mee begint.

Gelukkig is hiervoor een oplossing

Want als je nu start met het recruitmentsysteem (ATS) van HROffice Recruitment, dan kun je direct aan de slag. Je plaatst vandaag nog je vacatures én verwerkt op snelle en efficiënte wijze de kandidaten die je nodig hebt voor de feestdagen. En wil je een vacature extra onder de aandacht brengen? Dan kan dat via de campagne-tool in HROffice.

Een account is snel aangemaakt. Vervolgens zet je met een paar klikken een vacature online. Ook heb je in het proefaccount toegang tot je eigen Mini Job Portal. Tijdens de proefperiode van 60 dagen kun je gebruik maken van deze werken-bij website. Deze pagina kun je personaliseren naar de look-and-feel van jouw onderneming.

Heb je veel vacatures? Dan kun je het je kandidaten makkelijker maken door ze op bepaalde functiecategorieën te laten filteren. Dit alles is zo gebeurd. Het wachten is nu alleen nog op de sollicitaties en de verwerking van je kandidaten.

Maak dus een proefaccount aan bij HROffice

Je hebt dan direct toegang tot overzichtelijke en gebruiksvriendelijke ATS-software. Zo weet je zeker dat je voorbereiding qua personeel voor de feestdagen en 2024 top is en dat je niet meer voor verrassingen komt te staan!

START EEN GRATIS PROEFACCOUNT