Werving en selectie HROffice aanbesteding gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam besteedt werving en selectie uit aan HROffice

De gemeente Amsterdam schreef onlangs een aanbesteding uit voor een innovatief werving-, selectie- en mobiliteitsplatform. HROffice en co-creatiepartner Omnimap sloegen de handen ineen om een passende oplossing voor de gemeente te vinden. Deze oplossing viel goed in de smaak bij de gemeente, waardoor de keuze uiteindelijk op HROffice en Omnimap is gevallen!

Een innovatief platform voor de werving en selectie

De gemeente was op zoek naar een platform die de interne arbeidsmarkt toegankelijk maakt en de werving en selectie van nieuw personeel faciliteert, in combinatie met diverse technische integraties. Het innovatieve platform van HROffice en Omnimap kreeg een positieve beoordeling van de gemeente Amsterdam, zelfs met de hoge eisen van de gemeente.

De oplossing van HROffice en Omnimap

Het is een combinatie van de recruitmenttechnologie van HROffice en het innovatieplatform van co-creatiepartner Omnimap. Deze hybride oplossing opent nieuwe deuren voor de gemeente Amsterdam op het gebied van werving en selectie en interne mobiliteit. Bovendien is de gemeente met dit innovatieve platform bestand tegen toekomstige uitdagingen.

De innovatieve recruitmentsoftware van HROffice

Als software development tak van Adver-Online ontwikkelt HROffice applicaties waarmee klanten sneller en effici├źnter kandidaten werven en zij kandidaten de optimale candidate experience bieden. Met de gebruiksvriendelijke recruitmentsoftware besparen HROffice-klanten bovendien tijd en geld bij de werving en selectie van nieuwe kandidaten.

Lees ook: Bereik alleen de juiste kandidaten met doelgroep targeting

Heb je vragen over onze innovatieve recruitmentoplossingen? Vul het contactformulier in of neem contact op met Erik van Leeuwen (0622233064).