hroffice-ats

HROffice in top 10 beste dienstverleners HR Software

Wij zijn ontzettend trots!

HROffice is gekozen tot nummer 5 in de ranglijst van beste HR Software bedrijven in de MT1000. De MT1000 is een speciale uitgave van MT/Sprout waarin de 1000 beste zakelijke dienstverleners van Nederland bekend worden gemaakt. Ruim 4.000 zakelijke beslissers zijn door MT/Sprout gevraagd om dienstverleners te beoordelen op klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. In de algehele MT1000 ranglijst is HROffice dit jaar gestegen van plek 524 naar plaats 77, echt een fantastisch resultaat!

HROffice doet er alles aan om klanten 100% tevreden te stellen. Dat doen we door eigen applicaties – én applicaties van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar te verbinden zodat er een gestroomlijnd HR proces ontstaat. Wij kiezen bewust voor klantgerichtheid en servicegerichtheid zit bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij met bekwame mensen en niet met bots. Deze 5e plaats in de ranglijst van beste HR Software bedrijven in Nederland is voor ons een bevestiging dat onze klanten waarderen wat wij voor ze doen.

Naast klantgerichtheid zijn wij ook volop bezig met productinnovaties om de klanten in hun wensen te kunnen blijven voorzien. Klantgerichtheid en innoveren zit in ons dna. Onlangs hebben we ons productportfolio uitgebreid met een referral recruitment tool, een mobiliteitstool en de tool contracts, voor het eenvoudig digitaal ondertekenen van overeenkomsten en contracten.

Wil je meer weten over onze producten of wil je graag een demo ontvangen? Klik hier en laat je gegevens achter voor een vrijblijvend advies.