HRO-HROffice-in-top-10

HROffice in top 3 beste dienstverleners HR Software in Nederland

Apetrots op onze vermelding!

In de ranglijst van beste HR Software bedrijven in de MT1000 is HROffice opgeklommen tot de 2e plaats. De MT1000 is een speciale uitgave van MT/Sprout waarin de 1000 beste zakelijke dienstverleners van Nederland bekend worden gemaakt. Duizenden zakelijke beslissers zijn gevraagd om dienstverleners te beoordelen op klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. In de algehele MT1000 ranglijst is HROffice dit jaar gestegen van plek 77 naar plaats 38, een prachtig resultaat waar we trots op zijn.

Klanttevredenheid staat bij HROffice hoog op de agenda. Daarom zijn we ontzettend blij dat we op het criterium Klantgerichtheid als beste dienstverlener scoren en dus op plaats 1 staan. Door onze eigen applicaties én applicaties van derden onderling en onafhankelijk met elkaar te verbinden, zorgen wij voor een gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk HR proces bij onze klanten. Klantgericht en servicegericht werken is voor ons een bewuste keuze. Daarom werken wij met bekwame mensen en niet met chatbots. Deze 2e plaats in de ranglijst van beste HR Software dienstverleners in Nederland is voor ons een bevestiging dat onze klanten waarderen wat wij voor ze doen.

Naast klantgerichtheid zijn wij ook volop bezig met productinnovaties om onze klanten in hun wensen te kunnen blijven voorzien. Klantgerichtheid en innoveren zit in ons dna. Wist jij dat ons productportfolio naast HROffice recruitment bestaat uit HROffice referrals, HROffice freelance, HROffice planning en HROffice contracts? We laten je graag kennismaken met onze goed gewaardeerde HR software oplossingen.  

Wil je meer weten over onze producten of wil je graag een demo ontvangen? Klik hier en laat je gegevens achter voor een vrijblijvend advies.

 

HROffice is onderdeel van Adver-Online Group