Voedselbanken Nederland

HROffice sponsort Voedselbanken Nederland met recruitment software

In 2018 deelde Voedselbanken Nederland met 11.700 vrijwilligers voedsel uit aan ongeveer 140.000 Nederlanders. Om nieuwe vrijwilligers in elke fase van het recruitmentproces te managen – van het eerste contactmoment tot en met de uiteindelijke plaatsing – is een goed recruitmentsysteem belangrijk. Om dit voor Voedselbanken Nederland te stroomlijnen sponsort HROffice de recruitment software.

Recruitment software Voedselbanken Nederland

Recruitment software voor Voedselbanken Nederland

De recruitment software van HROffice heeft als doel vacatures en vrijwilligers van Voedselbanken Nederland en de aangesloten lokale voedselbanken bij elkaar te brengen. De software van HROffice automatiseert en organiseert alle recruitment activiteiten en zorgt voor de optimale match tussen vacatures en vrijwilligers. Taken die met de software worden uitgevoerd; vacatures aanmaken en publiceren, vrijwilligers uitnodigen, vrijwilligers zoeken, matchen, opvolgen, e-mailen, en vrijwilligers informeren. “Vrijwilligers zijn onmisbaar voor ons. Met HROffice Recruitment kunnen we het hele proces rondom vacatures plaatsen en opvolgen verder professionaliseren. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee”, aldus Voedselbanken Nederland.

Het begin van de samenwerking

Toen de huidige leverancier aangaf te stoppen met het recruitmentsysteem werd er al snel aan HROffice gedacht. Na een paar gesprekken stond vast dat HROffice het recruitment software pakket ging leveren. De software is gekoppeld aan de huidige werken-bij website van Voedselbanken Nederland. Door middel van het innovatieve recruitmentsysteem kan nu de beste candidate experience aan vrijwilligers garandeerd worden. “Overstappen naar een ander systeem is niet altijd eenvoudig. HROffice heeft deze overgang voor ons zo soepel mogelijk laten verlopen”, vult Voedselbanken Nederland aan.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is HROffice partner van diverse maatschappelijke initiatieven. “Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen op sociaal maatschappelijk gebied. Om deze reden sponsort HROffice het recruitmentsysteem voor Voedselbanken Nederland. Wij kijken ernaar uit om met onze recruitment software een bijdrage te leveren aan stappen binnen de HR-strategie van Voedselbanken Nederland”, aldus Hans van Rijnswoud, CEO Adver-Online en HROffice.

Meer weten over HROffice Recruitment?

Met HROffice Recruitment je volledige recruitmentproces stroomlijnen? Efficiënter werken en tegelijkertijd kosten verlagen? Ervaar zelf de mogelijkheden. Binnen één minuut plan je een demo of stel je een vraag per e-mail. 

Beeldbron: Voedselbankennederland.nl