Campaigns

HROffice Campaigns: vacatures verspreiden op de meest relevante mediakanalen

Vacatures verspreiden een tijdrovende klus? Dat is niet langer nodig! Met HROffice Campaigns bereik je binnen no-time de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Bespaar tijd en geld met directe toegang tot meer dan 300 digitale adverteermogelijkheden voor recruitment.

Stel een campagne samen

Campagnes worden via HROffice Recruitment geplaatst. Zo kan een gebruiker per vacature zelf een campagne samenstellen. Zet makkelijk, snel en direct vacatures uit vanuit HROffice Recruitment. De voordelen op een rijtje:

  • Do-it-yourself: zoek en selecteer gewenste mediakanalen. De vacature wordt binnen 24 uur online geplaatst op de desbetreffende kanalen.
  • Filter mediakanalen op functiecategorie, opleidingsniveau en/of provincie.
  • Ontvang op basis van functietitel, functiecategorie, opleidingsniveau en provincie een campagnesuggestie.
  • Na de looptijd worden vacatures automatisch verwijderd.
  • Campagnes kunnen handmatig worden gestopt, bijvoorbeeld als een vacature eerder vervuld wordt dan de aangegeven looptijd.
  • Inkoopvoordeel: bij afname van minimaal 3 kanalen wordt een kortingspercentage gehanteerd.
Voorspel kandidaten

Recruitment beslissingen maken

Recruitment marketing via online media is de meest effectieve manier om zichtbaarheid voor vacatures te krijgen en het aantal sollicitaties te verhogen. HROffice Campaigns is een uitstekend middel om kwalitatieve kandidaten te vinden voor een vacature en biedt de mogelijkheid om zowel actief als latent werkzoekenden te bereiken. Op deze manier krijg jij inzicht in onder andere het verwacht aantal clicks, views en kandidaten.

Het fundament van HROffice Campaigns

Door al 15 jaar actief te zijn in recruitment marketing heeft HROffice Campaigns een groot databestand opgebouwd met kennis & ervaring, performance data uit 100.000+ recruitment campagnes en data van social media. “Dit betekent dat we met behulp van Machine Learning data kunnen omzetten naar waardevolle informatie. Dit wordt in een tweede fase van Campaigns verwerkt. Hierdoor komen wij tot het optimale campagnevoorstel passend bij jouw vacature. Campaigns geeft dan suggesties over de combinatie van kanalen die relevant zijn om zowel actief als latent werkzoekenden te bereiken en geeft direct een voorspelling van de prestaties”, aldus Niels Broerse, Business Unit Manager HROffice.

Over HROffice Campaigns

HROffice Campaigns is een product van Adver-Online BV. Adver-Online is in 2002 opgericht als onafhankelijk full-service HR mediabureau. Sindsdien heeft Adver-Online haar portfolio uitgebreid met innovatieve en gebruiksvriendelijke software op het gebied van Recruitment, Workforce Management en HR. Met het e-recruitment platform HROffice Campaigns ontsluit Adver-Online haar dienstverlening als digitale selfservice oplossing voor haar klanten. Voor een persoonlijk en op maat gemaakt campagne-advies kunnen (inter)nationale relaties nog steeds terecht bij onze online recruitment consultants.