insights1

Van complexe data naar begrijpelijke taal

Net zoals de techniek, verandert de arbeidsmarkt razendsnel. Dit maakt je als recruiter steeds afhankelijker, wat soms best confronterend kan zijn. Zoveel verschillende tools, campagnes en dashboards die jij moet begrijpen. Omdat data driven recruitment de toekomst is, willen wij data begrijpbaar maken. Daarom is HROffice Insights ontwikkeld, zodat jij als recruiter zonder enige kennis van data toch kan werken met data. HROffice Insights is één interactief recruitment dashboard en beschikt over de informatie die alleen écht relevant is voor jou als recruiter. Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek het gemak van het werken met HROffice Insights.
Zonder kennis van marketing, campagnes en data kan jij als recruiter met HROffice Insights sturen op de prestaties van vacatures en campagne. HROffice Insights is namelijk een interactief recruitment dashboard waarbij jij heel gemakkelijk zelf kiest welke gegevens jij ziet. Hierdoor zie jij in één oogopslag wat de resultaten zijn. Het dashboard combineert verschillende complexe databronnen. De combinatie van deze databronnen zorgt ervoor dat jij doelgericht kan sturen. Zo wordt je talent management ineens een stuk makkelijker!

Direct inzage in de resultaten van jouw campagne

Met HROffice Insights weet jij met één druk op de knop wat de resultaten zijn van een specifieke campagne. Zo laat het dashboard zien hoeveel mensen jouw campagne gezien hebben, wat de bouncerate van de vacaturepagina is en hoeveel keer de vacaturepagina is bekeken. Ook kan je zien hoelang de campagne online staat of heeft gestaan en wat de kosten zijn om een kandidaat aan te nemen. Het recruitment dashboard zorgt voor transparantie en maakt het mogelijk om snel campagnes te analyseren.

Weet wie en hoeveel kandidaten er reageren

Als recruiter heb je met veel mensen te maken. HROffice Insights voorkomt dat jij door de bomen het bos niet meer ziet en schept duidelijkheid en structuur. Middels het recruitment dashboard heb jij inzage in het aantal kandidaten voor een specifieke vacature en kan je zien in welke fase de kandidaten zich bevinden. Ook laat het dashboard zien hoelang de kandidaat gemiddeld in een bepaalde fase bevindt en via welk kanaal de kandidaten binnen zijn gekomen.

Efficiënter werken met HROffice Insights

Met HROffice Insights kan jij in de toekomst efficiënter werken. HROffice Insights laat namelijk zien op welk device kandidaten de campagne bekijken en op welke pagina’s de campagne het meest bekeken wordt. Ook heb je direct inzage in de conversie van de campagne en kan je precies zien waar de kandidaten vandaan komen. Met deze informatie kan jij de volgende campagne nog doelgerichter inrichten en besteed je optimaal jouw campagnebudget.