Succesvolle werken-bij websites

Met een eigen ‘Google for Jobs-proof’ werken-bij website van HROffice breng je gemakkelijk de juiste informatie bij de kandidaat. Zo vind je veel sneller de perfecte match.

Met een HROffice werken-bij site zorg je niet alleen voor een optimaal recruitmentproces, maar bewaak je ook de uitstraling en cultuur van je organisatie. Door eenduidig naar buiten te treden, kom je als werkgever én merk sterk en consistent over. Zo vergroot je de kansen op het vinden van geschikte kandidaten voor jouw organisatie. Laat je inspireren door onze klantcases.

Klantcases

Landingspage Zoncoalitie

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Wil jij energie steken in een duurzame toekomst?

Klant: Zoncoalitie

Vanuit Amsterdam houdt het team van Zoncoalitie, inclusief hond Bobby, zich bezig met de versnelling van de energietransitie in Nederland. De moderne landingspage die we voor Zoncoalitie hebben gerealiseerd, is ontwikkeld om te converteren. Met eigen beeldmateriaal en de juiste tone of voice wordt geschikt talent direct aangesproken. Dankzij de automatische koppeling met HROffice Recruitment worden vacatures die in het ATS worden geplaatst direct doorgezet naar de landingspagina en worden sollicitaties getoond in een helder overzicht in het ATS. Zo houdt Zoncoalitie de regie over het volledige recruitmentproces.

Op de juiste plek bij Polvo

Klant: Polvo

Polvo is een bouwmarkt voor (bouw)professionals, met 52 vestigingen in Nederland. Voor gereedschappen, hang- en sluitwerk, persoonlijke beschermingsmiddelen en ijzerwaren ga je naar Polvo.

Om nieuwe collega’s aan te blijven trekken, is met HROffice een converterende werken-bij-website gerealiseerd. Deze sluit goed (no pun intended, haha) aan bij de huisstijl én het imago van Polvo.

Dankzij de authentieke afbeeldingen van medewerkers krijgen potentiële kandidaten een goed idee van werken bij Polvo. Op de homepage staan de vacatures per vakgebied met iconen gefilterd, zodat je als werkzoekende direct kunt navigeren naar de vacatures binnen je gewenste vakgebied. Via menu Vacatures kom je op de vacaturepagina, die alle vacatures overzichtelijk in een lijst laat zien.

Polvo werken-bij website

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

AutoBinck - werken-bij website

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Mobiliteit en energie voor iedereen

Klant: AutoBinck Group

AutoBinck Group is een Nederlands familiebedrijf dat zich richt op mobiliteit en energie. Alle 1.700 medewerkers zorgen ervoor dat AutoBinck Group meebeweegt met veranderingen in de wereld, innoveert en voorop blijft lopen. Op de nieuwe werken-bij website kun je eenvoudig filteren en zoeken, vind je inspirerende quotes en biedt de vacaturepagina overzicht, waardoor solliciteren een fluitje van een cent wordt. En als je droombaan er niet tussen zit, dan kun je een job alert achterlaten.    

Kom maar op met die groene toekomst

Klant: Intratuin

Intratuin-medewerkers hebben een groen hart en delen graag hun kennis en tips om de wereld te vergroenen. Om nieuwe medewerkers te werven, hebben wij een passende werken-bij website gerealiseerd voor Intratuin. Deze nieuwe website sluit perfect aan bij de beleving van Intratuin. De werken-bij website is direct gekoppeld aan het ATS (Applicant Tracking System) van HROffice Recruitment, zodat vacatures en sollicitaties vanuit één omgeving beheerd worden. Intratuin kan nieuwe vacatures plaatsen wanneer ze maar willen. Sollicitanten kunnen direct vanuit de homepage filteren op relevante vacatures via quicklinks.

werken-bij website Intratuin

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Samen bouwen we beter

Klant: Stamhuis

Als bijna 100 jaar oud innovatief familiebedrijf is Stamhuis gespecialiseerd in modulair en prefab bouwen. Bij de groei die Stamhuis doormaakt, hoort ook een passende werken-bij website, om nieuwe collega’s aan te trekken. Mooie afbeeldingen geven potentiële medewerkers een goede sfeerimpressie van werken bij Stamhuis. Uiteraard is deze website gekoppeld aan HROffice Recruitment. Vacatures worden centraal geplaatst en beheerd vanuit het ATS. Daarnaast zijn er verschillende verhalen toegevoegd op de pagina ‘Onze collega’s’. Hier komen werknemers van diverse functieniveaus aan het woord en vertellen je meer over het werken bij Stamhuis.

Testing – Inspection – Services

Klant: Sansidor

Om de juiste medewerkers aan te blijven trekken, hebben we voor Sansidor een nieuwe werkenbij-website gerealiseerd. Een verzamelportal voor alle mooie, uitdagende, technische en ondersteunende functies binnen de bij Sansidor aangesloten bedrijven. Door gebruik van goede afbeeldingen krijgen potentiële medewerkers een sfeerimpressie van werken bij een van de TIS (Testen, Inspecteren & Services)-bedrijven. Op de homepage zijn verschillende verhalen van ambassadeurs toegevoegd op de pagina ‘Verhalen’. Hier komen werknemers van diverse functieniveaus aan het woord en vertellen je meer over het werken bij Sansidor.

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Gr8 werken-bij website

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Great to see you here!

Klant: Gr8 Nederland

Great! Een nieuwe werken-bij website voor Gr8 hotels, Burger King, Starbucks en La Place restaurants. Gr8 is een ambitieuze organisatie. Om aan al deze ambities gehoor te geven is er een werken-bij-website ontwikkeld. Hiervoor is gebruik gemaakt van eigen beeldmateriaal. Daarnaast is alle tekst in de juiste tone of voice geschreven. Je wilt immers de juiste doelgroep aanspreken en dat kan alleen maar als die zich herkent in beeld en taal. Gr8 weet exact wie hun doelgroep is en wat hen beweegt en motiveert, en dat zie je terug op de website.

Kom jij vlammen?

Klant: Burger King

Een nieuwe werken-bij website helpt Burger King om nieuwe medewerkers te vinden voor hun succesvolle fastfood restaurants. De nieuwe website past goed bij de frisse en herkenbare huisstijl van Burger King en laat zien dat Burger King een fijne en leerzame werkomgeving heeft. De website biedt potentiële kandidaten ook de kans om meer te weten te komen over de organisatie. Via een koppeling komen sollicitaties direct in ons ATS HROffice Recruitment terecht, van waaruit alle vacatures en sollicitaties worden beheerd.

Burger King werken-bij website

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Gemeente Zeist werken-bij website

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Vertrouwen. Kracht. Nabijheid.

Klant: Gemeente Zeist

Een nieuwe premium werken-bij website helpt de Gemeente Zeist om de beste mensen te vinden voor haar team.  De medewerkers zetten zich dagelijks in voor de verbetering en groei van de gemeente. Met Job Alert kunnen ze snel en makkelijk potentiële kandidaten op de hoogte brengen van nieuwe vacatures. Met HROffice Recruitment kunnen ze alle sollicitaties overzichtelijk beheren. Zo werkt de Gemeente Zeist aan een betere en groeiende organisatie, terwijl ze grip houdt op het hr-proces.

Samen sterk in de zorg

Klant: Santé Partners

Met belevingsgerichte zorg en ondersteuning in de eigen leefomgeving draagt Santé Partners bij aan de levenskwaliteit  en vitaliteit van cliënten. Met een breed aanbod aan opleidingen, interne bijscholing en trainingen is er voldoende content voor een aantrekkelijke werken-bij website. De website is verbonden met het HROffice ATS (Applicant Tracking System) waarin alle vacatures en sollicitaties te vinden zijn. Ook kan Santé Partners met Job Alert nieuwe vacatures plaatsen en direct per mail geïnteresseerde sollicitanten informeren.

Santé Partners werken-bij website

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Purdey werken-bij website

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Elke dag blijven variëren

Klant: Purdey

Sinds de opening van de eerste winkel in 1980, kleedt het Nederlandse modemerk Purdey vrouwen met stijl en klasse. Om nieuwe medewerkers aan te trekken, heeft Purdey een ‘werken-bij’ website op maat laten maken die perfect past bij de look en feel van de Purdey website. De werken-bij site is verbonden met het ATS (Applicant Tracking System) van HROffice Recruitment, waar alle vacatures en sollicitaties worden verwerkt. Zo kunnen ze sollicitanten optimaal begeleiden in het proces van het insturen van het CV tot de uiteindelijke aanname.

Daar kom jij je bed voor uit

Klant: Swiss Sense

Werken bij Swiss Sense betekent deel uitmaken van een bedrijf dat voorop loopt in ontwikkeling en innovatie. De nieuwe werken-bij/corporate website sluit volledig aan op het employer brand van Swiss Sense, met animaties en aansprekend beeldmateriaal. Ook is de website verbonden met het ATS (Applicant Tracking System) van HROffice Recruitment, voor optimale grip op alle vacatures en sollicitaties.

Swiss Sense werken-bij website

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Omring werken-bij website

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Vind jouw baan in de zorg

Klant: Omring

De werken-bij website voor Omring helpt om de beste medewerkers en vrijwilligers te vinden hun 26 woonlocaties en thuiszorg. De website heeft zes verschillende functie categorieën waardoor werkzoekenden eenvoudig op zoek kunnen naar een passende baan. De website laat ook de cultuur van Omring zien met eigen foto’s van medewerkers en cliënten. Per vacature zijn beelden toegevoegd zodat werkzoekenden zich kunnen herkennen in de vacature.

Samen sterker verder

Klant: Enver

Hulp voor jongeren en gezinnen met opvoedproblemen daar waar het nodig is, dat biedt Enver. Thuis, op school of in de buurt. Om nog meer geweldige collega’s te werven is een premium werken-bij website gerealiseerd met extra opties. Ook is een Intranetpagina gecreëerd voor alle medewerkers. Hier kun je informatie en vacatures delen via social media. En de website is direct verbonden met het HROffice ATS (Applicant Tracking System). Daar kun je alle vacatures en sollicitaties beheren. 

Enver werken-bij website

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Mediahuis werken-bij website

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Jouw plek om te groeien

Klant: Mediahuis

Voor Mediahuis, één van de grootste mediabedrijven van Nederland met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW, hebben wij een nieuwe werken-bij website gerealiseerd. Via het ATS van HROffice Recruitment kan Mediahuis eenvoudig vacatures, filters en sollicitaties beheren en inzicht krijgen in het totale sollicitatieproces. Ook kunnen ze geïnteresseerde sollicitanten op de hoogte houden van nieuwe vacatures met de Job Alert.

Klaar om met een HROffice werken-bij website te starten?

Plan een demo of neem contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies.