Mobility

Stimuleer de carrière-ontwikkelingen van je medewerkers

Arbeidsmobiliteit is een belangrijk thema voor HR-professionals. Als HR-professional zoek je immers constant naar manieren om medewerkers vitaler, duurzaam inzetbaar, flexibeler en innovatiever te maken en te houden. Start daarom nu je interne mobiliteitsbeleid.

interne_mobiliteit_hroffice

Creëer een positiviteit voor werknemer & werkgever

Een van de belangrijkste principes van Interne Mobiliteit is het gegeven dat medewerkers die werkzaam zijn binnen een organisatie meer persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden en eigenschappen bezitten dan dat ze in hun functie gebruiken. Dus als je niet wilt dat je eigen personeel naar de concurrentie vertrekt, loont het zeker de moeite om duidelijk(er) te zijn over de uitdagingen, kansen en groeimogelijkheden die je hen biedt.

Onderneem actie, ontwikkel manieren om informatie over interne kansen – snel en gemakkelijk – te delen en houd het spannend op de werkvloer. Met de mobiliteitssoftware van HROffice kun je het mobiliteitsbeleid van je onderneming succesvol vormgeven, met als resultaat dat getalenteerde medewerkers beter kunnen doorstromen en zich voor langere tijd aan je organisatie binden.

Voordelen van Interne Mobiliteit

Klaar om met Mobility te starten?

Plan een demo of neem contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies.

 

Onboarding

Creëer de ultieme ervaring. Maak van je nieuwe medewerker een ambassadeur.

Workforce Management

Vergroot de effectiviteit van jouw personeelsplanning.