Live video

Verbeter candidate experience met live video

Live video in HROffice Recruitment is hoe je vandaag je kandidaten bereikt. Met betere candidate experience en sneller handelen tussen sollicitaties, zorg je ervoor dat persoonlijk contact met je kandidaten behoudt blijft. 

Recruitment HROffice

Klantcases

Het weergeven van online sollicitaties

Betere matches

Veel kandidaten worden nog vaak beoordeeld op hun schrijfvaardigheid. Kunnen ze een goed CV samenstellen? Kunnen ze bondige motivatiebrief schrijven? Terwijl dat voor veel functies geen belangrijk selectiecriterium zou moeten zijn. Door het gebruik te maken van video solliciteren zorg je voor een betere selectie, omdat je iedere sollicitant nu kunt zien en niet slecht een kleine selectie aan kandidaten.

Verbeter je candidate experience

Met het inzetten van video solliciteren zorg je voor een effectieve candidate experience in het sollicitatieproces. De kandidaat wil een snelle reactie en niet de hele dag vrij hoeven nemen, als ze eigenlijk geen kans maken.

Beschrijving van online video recruitment
informeren over live video

Verkort je 'time to hire' effectief

Met video solliciteren kun je de ’time to hire’ significant verkorten. Talent aanspreken is nog nooit zo eenvoudig en snel geweest. Nodig kandidaten uit voor en online interview en voeg ze gelijk toe. Je hoeft geen rekening meer te houden met het rooster van de recruiter en met de kandidaat. Je hebt geen lange reistijden en je kun op iedere plek en ieder moment van de dag een videosollicitatie opzetten.

Wist je dat de software van HROffice Recruitment

Kandidaten heeft verwerkt
0 M+
Vacatures heeft aangemaakt
0 K+
Kandidaten heeft opgeschoond wegens AVG
0 M+

Klaar om met HROffice Recruitment te starten?

Plan een demo of maak een proefaccount in slechts één minuut.

Lees meer over recruitment software

Contracts

Eenvoudig en rechtsgeldig digitale contracten opstellen

Preboarding

Start met inwerken vóór de 1e werkdag